Metode de Plata si Livrare

LenjeriiRomania.RO va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: Plata la primirea comenzii – Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.

Click aici pentru mai multe detalii

 

Politica de Returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

Click aici pentru mai multe detalii

 

Contact

Strada Morarilor nr. 1, sector 2, Bucuresti

Suna-ne acum la : 0769.898.898

Email: office@LenjeriiRomania.Ro

Click aici pentru mai multe detalii

 

Termeni si conditii

Termeni si conditii Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Lenjerii Romania (LenjeriiRomania.RO).

Click aici pentru mai multe detalii

    

Din dragoste pentru Confort si Calitate

 

LenjeriiRomania este un magazin de lenjerii, destinat celor ce doresc să obtina confortul si odihna atat de necesara tuturor.